ГоловнаСуспільствоПодії

У Сватовому стався вибух: загасили танком

На місці працюють 4 автоцистерни для заправки пожежного танка водою.

У Сватовому стався вибух: загасили танком
Фото: Макс Левин

На території складу боєприпасів у Сватовому Луганської області зафіксовано одиничний вибух.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Facebook.

"Станом на 17 годину робота об'єктів життєзабезпечення в місті Сватове та прилеглих населених пунктах відновлена повністю. На території складу о 14 годині зафіксовано одиничний вибух. О 14:15 залучено один пожежний танк Міноборони", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що від ДСНС на місці працюють 4 автоцистерни для заправки пожежного танка водою з пожежного поїзда. На пункти обігріву ДСНС звернулися за допомогою 915 осіб.

Піротехнічними групами ДСНС України (14 піротехнічними розрахунками загальною кількістю 75 чоловік і 27 од. техніки) обстежено 14 секторів щодо виявлення і знешкодження вибухонебезпечних предметів. Тривають роботи з обстеження останнього сектору. Роботи ускладнюються тим, що цей сектор розташований у зоні осередку вибуху.

Повідомляється, що від початку виконання робіт оперативний штаб від місцевого населення отримав 234 заявки про виявлення вибухонебезпечних предметів, з яких виконано 210.

Нагадаємо, в результаті вибухів у Сватовому загинули чотири людини (3 військових і 1 цивільний) і постраждали 16 осіб (12 військовослужбовців і 4 цивільних).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram