ГоловнаСуспільствоЖиття

У Сваляві посилили охорону ТВК через погрози підпалу

Різниця за результатами голосування на посаду мера міста тут становить кілька голосів.

Міліція посилила у Сваляві Закарпатської області охорону територіальної виборчої комісії, яка здійснює перерахунок голосів на всіх дільницях.

Фото: mvs.gov.ua

Про це повідомляє прес-служба Управління МВС України в Закарпатській області.

"Правоохоронці посилили охорону міської територіальної виборчої комісії у Сваляві, де проходив перерахунок голосів на посаду міського голови. Різниця на посаду мера тут становить кілька голосів", - йдеться в повідомленні.

Як зазначили в МВС, у вівторок увечері в міліцію звернувся один з кандидатів на посаду міського голови Сваляви. Він заявив, що під стінами міської виборчої комісії зібралося 50-60 юнаків, які погрожують підпалити дільницю і спалити бюлетені. Правоохоронці, які прибули за викликом, погроз не почули. За твердженням прес-служби, "під територіально-виборчою дільницею зібралися спостерігачі та кандидати в депутати різних рівнів. Вони підійшли до будівлі, щоб не допустити стороннього впливу на членів виборчої комісії під час проведення перерахунку голосів".

Тепер, запевняють у МВС, ситуація в місті повністю контролюється.

Нагадаємо, народний депутат Віктор Балога заявив, що у Сваляві відбулося фальсифікування результатів виборів міського в інтересах Івана Ланя. Кандидат від "Єдиного центру" Іван Микулиця подав заяву на перерахунок голосів на всіх дільницях, і тоді будівлю ТВК оточили близько 100 "людей спортивної зовнішності".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram