ГоловнаСуспільствоВійна

"ЛНР" оголосила про початок відведення танків

Створення буферної зони почалося з району Луганська.

"ЛНР" оголосила про початок відведення танків
Фото: lug-info.com

Терористична організація "Луганська народна республіка" почала відведення озброєнь калібром до 100 мм від лінії зіткнення.

Про це повідомили "Интерфаксу" у штабі "ЛНР". За його словами, в районі селища Олександрівськ позиції біля лінії зіткнення покинула перша колона танків, її відводять на 15 км углиб території республіки.

Як повідомляється на сайті сепаратистів, сьогодні проводять відведення танків з територій, прилеглих до Луганська. Це, зокрема, Олександрівський полігон і район колишньої бази компанії "Транспеле". Крім того, планується відвести танки з району села Новогригорівка Слов'яносербського району.

Нагадаємо, відповідно до сьогоднішнього зведення штабу АТО, друга поспіль доба на Донбасі минула без жодного обстрілу. Таким чином, було виконано головну умову для початку відведення зброї калібром до 100 мм і танків.

Згідно з угодою про відведення озброєнь, техніку перемістять на 15 км від лінії зіткнення. Спочатку будуть відводитися танки, потім - гармати калібром до 100 мм і міномети калібром до 120 мм.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram