ГоловнаСуспільствоВійна

На лінії зіткнення в зоні АТО запанувала тиша

Зважаючи на перемир'я, штаб почав розповідати про сваволю бойовиків щодо цивільних.

У суботу, 26 вересня, в зоні бойових дій на Донбасі не зафіксували жодного випадку порушення перемир'я. Про це йдеться у вечірньому зведенні штабу АТО.

"Протягом сьогоднішньої доби, з півночі і до 18-ї години, в зоні АТО повністю зберігався режим тиші. Не зафіксовано випадків відкриття вогню і на тимчасово окупованій території уздовж усієї лінії розмежування", - повідомив спікер АТО Анатолій Стельмах.

Через відсутність новин на лінії зіткнення штаб вирішив розповісти про погіршення криміногенної ситуації на окупованій території.

"Цього місяця в населеному пункті Приморське зникли два місцеві жителі, які їхали машиною з причепом. Через два тижні тіла цих людей знайшли в селищі Соснівське у власному причепі з кульовими пораненнями в голову. Авто зникло. Також нещодавно в районі селища Жовтень Новоазовського району, на виїзді на український бік, бойовики затримали цивільні автомобілі мешканців району з вантажем морепродуктів. Після перевірки документів так звані ополченці конфіскували весь вантаж без будь-яких пояснень", - розповів Стельмах.

Нагадаємо, що минулої доби бойовики чотири рази цілеспрямовано обстрілювали українських військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram