ГоловнаСуспільствоПодії

На Південному мосту в Києві в жахливому зіткненні BMW X5 і вантажівки Нацгвардії загинула жінка

Баварський позашляховик буквально розірвало на шматки.

У понеділок ввечері в Києві на Південному шляхопроводі BMW X5, рухаючись у напрямку правого берега на великій швидкості, врізався у вантажівку КрАЗ однієї з частин Нацгвардії України.

Як вдалося з'ясувати кореспонденту LB.ua, в правій смузі зупинилася машина патруля поліції, який прибув на виклик з приводу того, що на мосту, нібито, підлітки бігають по конструкціях шляхопроводу. Через кілька хвилин за машиною поліції зупинився військовий КрАЗ, водій якого вийшов запитати у поліцейських дорогу своїм маршрутом. У цей час у задній лівий кут вантажівки на величезній швидкості влетів X5.

Удар був такої сили, що баварський позашляховик буквально розірвало на частини, а у вантажівці вирвало колісну пару. Уламки частин, відлітаючи, влучили в проїжджав Hyundai, а покручений позашляховик пролетів за кілька сантиметрів від поліцейських, що стояли біля своєї машини.

Унаслідок зіткнення жінка, що сиділа на передньому пасажирському сидінні BMW, отримала смертельні травми, частини її тіла розкидало на десяток метрів. Сам водій X5 серйозних травм не отримав, проте його і дівчинку 14-ти років, яка сиділа на задньому сидінні, госпіталізували медики швидкої допомоги.

У BMW на підлозі салону валялася недопита пляшка коньяку. Обставини ДТП з'ясовує слідча група. Очевидці стверджували, що водій "баварця" перебував у стані глибокого алкогольного сп'яніння.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram