ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд заарештував майно ТОВ "Танталіт" у резиденції "Межигір'я"

Використовувати і розпоряджатися будь-яким майном "Межигір'я" заборонено

Суд заарештував майно ТОВ "Танталіт" у резиденції "Межигір'я"

Печерський районний суд Києва за клопотанням Генеральної прокуратури наклав арешт на майно ТОВ "Танталіт" - державну резиденцію "Межигір'я" (Нові Петрівці, Київська область).

Про це йдеться в постанові суду від 13 липня.

"Мова про арешт майна "Центру відпочинку і здоров'я", який розташований на вул. Івана Франка, 19, та житлового будинку "Вишгородський масив" на вул. Івана Франка, 18, будинку на вул. Межигірська, 123-а і 100% статутного капіталу ТОВ "Танталіт" у розмірі 146 630 000 гривень. Арешт накладено для забезпечення ведення кримінального провадження та відшкодування збитків, завданих державі", - йдеться в повідомленні.

Також суд заборонив використовувати і розпоряджатися будь-яким майном "Межигір'я" та корпоративними правами ТОВ "Танталіт".

Нагадаємо, колишній президент Віктор Янукович заявив в інтерв'ю ВВС, що "Межигір'я" йому не належить. За його словами, він володів лише будинком площею 630 кв. м, за який він заплатив з особистих коштів трохи більш як $3 млн. Більше, за словами, Януковича, в резиденції йому нічого не належало, в тому числі і виявлений там зоопарк зі страусами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram