ГоловнаСуспільствоВійна

В Австралії показали нове відео про перші хвилини після катастрофи MH17

Бойовики вважали, що було підбито два літаки.

У розпорядженні австралійського видання News Corp з'явилося нове відео перших хвилин після аварії рейсу MH17, на яких видно, як бойовики шукають "чорні ящики", фотографують тіла загиблих пасажирів і оглядають їхні сумки, зібравши цілу купу мобільних телефонів та інших особистих речей.

Фото: news.com.au

Видання зазначає, що отримало це раніше не публіковане 17-хвилинне відео від представників міжнародної комісії (JIT), до якої входять представники Австралії, Бельгії, України, Малайзії та Нідерландів. Бойовики ДНР зняли його через дві години після того, як з літаком зник зв'язок.

На відео також чути, як командир прибулих на місце бойовиків з кимось не на камеру каже: "Вони кажуть, що Сухий (винищувач) збив цивільний літак, а наші збили винищувач". - "Але де Сухий?" - "Так і є, це пасажирський літак".

Фото: news.com.au

Пізніше він показує картку стюардеси і каже: "Бачиш, вони іноземці, малайзійці". Один з бійців запитує, хто дав літаку коридор. "Навіть йоб...ний папуга летів. Тут птахи скрізь, ось одна, он ще. Звідки? Он ще один птах".

Фото: news.com.au

Нагадаємо, катастрофа "Боїнга" сталася 17 липня 2014 року над Донецькою областю. Вона стала найбільшою з часів терактів 9/11.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram