ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 80 обстрілів в понеділок

Протиповітряна оборона ЗСУ збила два безпілотники

Штаб АТО нарахував 80 обстрілів в понеділок
Фото: Макс Левин

Кількість обстрілів військових на Донбасі за минулу добу збільшилася, повідомляє прес-центр АТО.

"Так, протягом 13 липня російсько-терористичні війська понад 80 разів обстріляли позиції сил АТО і мирні населені пункти. При цьому бандити 5 разів застосували 152- і 122-мм артилерію, 32 рази 120-мм міномети. Також - танки і реактивні системи залпового вогню", - сказано в повідомленні.

З 18.00 по 24.00 обстрілу на Донецькому напрямку зазнали опорні пункти українських військ у районах Опитного, Авдіївки, Мар'їнки, Новгородського, Красногорівки, Майорська, Пісків, Водяного, Ленінського, Хіміка.

На Луганському та Маріупольському напрямках спостерігалося відносне затишшя. Бандити обстріляли позиції сил АТО біля селища Кримське, у Широкиному військових турбував снайпер.

У Луганській області противник вів активну повітряну розвідку. Зафіксовано 12 прольотів ворожих безпілотників. Два безпілотники протиповітряна оборона ЗСУ збила.

Після півночі у ніч на вівторок зафіксовано три прольоти безпілотників.

З 00.15 з танків двічі окупанти вели обстріл позицій військових у районі Пісків. У Широкиному о 4.00 працював снайпер. Турбував вогонь ворога поблизу Щастя, Станиці Луганської, Кримського, Майорська, Луганського.

Нагадаємо, у неділю на Донбасі не загинув жоден український військовий, але п'ятеро отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram