ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики знизили інтенсивність обстрілів на Донбасі, - штаб

За день зафіксовано понад 10 випадків порушення режиму припинення вогню

Бойовики знизили інтенсивність обстрілів на Донбасі, - штаб
Фото: EPA/UPG

Бойовики на Донбасі протягом сьогоднішнього дня значно знизили свою бойову активність уздовж всієї лінії розмежування.

Про це повідомляє прес-центр антитерористичної операції у Фейсбуку.

Всього за день зафіксовано понад 10 випадків порушення режиму припинення вогню з боку терористів. В основному обстріли позицій українських військ велися зі стрілецької зброї в районі Широкиного, Опитного, Пісків і Авдіївки на Донецькому напрямку.

На підступах до Санжарівки (в районі Артемівська) по позиціях бійців АТО били з автоматичних станкових гранатометів, по Мар'їнці - з танка.

У Луганській області в районі Сизого позиції українських військових були обстріляні з 82-міліметрових мінометів і гранатометів.

"Бойовики можуть використовувати це затишшя для перегрупування і активізації бойових дій на інших напрямках", - наголошується в повідомленні.

Також, за інформацією штабу АТО, на автозаправних станціях окупованого Донецька останнім часом виникла гостра проблема з пальним. "Ймовірно, його направили для потреб незаконних збройних формувань", - зазначають у прес-центрі.

Також сьогодні вранці ватажки проросійських бойовиків проводили розвідку на околиці Донецька. Після чого місцеві жителі почали повідомляти про евакуацію.

Нагадаємо, в зоні бойових дій на Донбасі за минулу добу чотири українських військовослужбовці отримали поранення, загиблих немає.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram