ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд обирає запобіжний захід підозрюваним у вбивстві Бузини (фото додаються)

Біля будівлі суду зібралася невелика "група підтримки"

Шевченківський районний суд Києва має намір сьогодні обрати запобіжний захід підозрюваним у вбивстві журналіста Бузини - Андрію Медведьку і Денису Поліщуку. Про це повідомляє кореспондент LB.ua з місця подій.

"Підозрюваних привезли в суд на автозаку. Біля будівлі суду зібралася невелика "група підтримки", тоді як сам зал суду повністю заповнений людьми", - повідомив журналіст.

Медведько розповів, що жодних повісток до суду він не отримував. "Їхав у машині, мене підрізали і затримали", - розповів він.

"Я під машиною був, знайшов шайбу для пеленга машини. Свідки бачили людину мого зросту на місці, де було скоєно злочин. Не більше", - додав Медведько. Він також заявив, що під час затримання його били по обличчю.

Іншого підозрюваного Поліщука, за його словами, затримали вдома, виламавши двері. "У моєї дівчини був обшук на квартирі. З квартири зник антикваріат", - заявив він.

Як повідомив кореспондент LB.ua, у зал суду Поліщука завели з ганчіркою на голові.

Нагадаємо, журналіста, колишнього шеф-редактора видання "Сегодня" Олеся Бузину застрелили 16 квітня у Києві. Того ж дня міліція знайшла автомобіль імовірних убивць журналіста.

Сьогодні за підозрою у скоєнні цього злочину затримали трьох підозрюваних. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков назвав імена затриманих: це Андрій Олександрович Медведько (27.09.1989 р.н.) та Денис Валерійович Поліщук (14.06.1990 р.н.). Згодом глава МВС заявив про затримання третього підозрюваного, але не повідомив його імені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram