ГоловнаСуспільствоЖиття

У Києві мешканці Оболоні побилися через газету "Вести"

Урегулювати ситуацію прибули працівники столичної міліції

У Києві біля станції метро "Героїв Дніпра" сталася бійка між місцевими жителями через одну зі столичних газет.

Про це повідомляє офіційний

сайт МВС Києва.

"13 травня 2015 року вранці до чергової частини Оболонського районного управління столичної міліції надійшло повідомлення, що при виході зі станції підземки сталася бійка. Конфлікт виник між активістами однієї з громадських організацій і місцевими жителями", - йдеться в повідомленні.

На місце прибули співробітники районного управління, які врегулювали конфліктну ситуацію. Міліціонери встановили свідків та очевидців події, опитали їх.

Відомості про подію внесено до Єдиного обліку. Триває перевірка.

На сторінці групи "Оболонський район" у Фейсбуку зазначено, що інцидент стався через розповсюдження газети "Вести".

"Сьогодні на "Героїв Дніпра" були "тітушки" власною персоною, вони ж так звані "хлопці спортивної зовнішності". Давно їх не було видно. А тут прийшли охороняти "Вести" відомим для них методом", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 9 квітня біля станцій київського метро "Героїв Дніпра" і "Васильківська" невідомі заблокували машини, які розвозили газету "Вести", і вилучили тираж видання.

Напередодні медіа-експерти провели

контент-аналіз газети "Вести" і повідомили, що кожен номер транслює 2-4 тези російської пропаганди. Крім того, видання послідовно створює негативний образ суспільно-політичної реальності в Україні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram