ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 32 обстріли в середу

Ленінське потрапило під обстріл, поранено цивільного

Штаб АТО нарахував 32 обстріли в середу
Фото: Александр Ратушняк

6 травня з опівночі до 18.00 незаконні збройні формування на Донбасі 32 рази порушили режим тиші.

Як повідомляє штаб АТО, на Маріупольському напрямку точкою дотику залишається Широкине. Тут противник активно застосовує широкий спектр озброєнь, зокрема 152-мм гармати (озброєння калібром понад 100 мм підлягає відведенню відповідно до мінських домовленостей).

На Донецькому напрямку бойовики з мінометів обстріляли позиції сил АТО недалеко від Гранітного і шахти Дутовка. Обстрілу з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї зазнали позиції військових в районі Пісків і Авдіївки.

У Луганській області в районі Щастя ворог інтенсивно обстрілював військових в основному з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї.

Під час чергового обстрілу позицій військових у районі Ленінського терористи вцілили по населеному пункту, в результаті чого був поранений чоловік. Військовослужбовці надали йому першу медичну допомогу і відправили до медустанови.

Нагадаємо, за офіційними даними, за минулу добу на Донбасі загинули п'ятеро українських військових, 12 були поранені.

Раніше військові повідомили кореспонденту LB.ua, що 5 травня в Авдіївці загинули четверо бійців першого батальйону 95-ї бригади, військові підірвалися на фугасі. Того самого дня під Горлівкою бойовики "ДНР" із засідки напали на бронетранспортер українських військових. У результаті бою двоє військовослужбовців загинули.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram