ГоловнаСуспільствоПодії

Затримані за вбивство міліціонерів зізналися в обстрілі поста ДАІ у Биківні

Злочинці 98-го, 95-го і 91 року народження

Затримані за вбивство міліціонерів зізналися в обстрілі поста ДАІ у Биківні
Фото: Виталий Мирошниченко

Злочинці, причетні до нападу на АЗС у Києві, унаслідок якого двоє міліціонерів загинули, визнали свою провину і зізналися в обстрілі поста ДАІ в Биківні 2 травня.

Про це написав глава МВС Арсен Аваков на своїй сторінці у Facebook.

"Оперативним шляхом встановили трьох 98-го, 95-го і 91 року народження... Коли їх оточили у квартирі, вони здалися. У квартирі гранатомет РПГ-26, шашки, гранати... Зброя... Зізналися. Вони ж позавчора обстріляли пост ДАІ у Биківні... Двоє загиблих міліціонерів, троє поранених і поранений заправник... В одного із загиблих троє дітей...", - написав він.

Також Аваков зазначив, що під час огляду машини зловмисників виявили два автомати і чотири магазини до них з патронами 5.45, дві гранати, грудні нашивки з написом "Спецпідрозділ "Торнадо" і УПА", безліч телефонних карток різних операторів і аркуш паперу з планом приміщення.

"З цими шатунами, котрі блукають і паразитують на військових ситуаціях - покінчимо, без церемоній! Жорстко", - резюмував міністр.

Нагадаємо 4 травня близько 01.30 у Деснянському районі столиці невідомі у масках, погрожуючи зброєю, напали на автозаправну станцію. Зловмисники поранили в руку співробітника АЗС і забрали з каси 823 грн.

Під час переслідування підозрюваних два співробітники полку міліції спеціального призначення загинули, троє правоохоронців у важкому стані перебувають у лікарні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram