ГоловнаСуспільствоЖиття

На могилі сина Януковича з'явилася табличка з іменем

Близькі Віктора Януковича-молодшого максимально уникали розголосу

На могилі сина Януковича з'явилася табличка з іменем
Фото: http://partyofregions.ua/

На могилі сина колишнього президента України Віктора Януковича Віктора з'явилася табличка з іменем і датами народження і смерті.

Про це повідомляє російський сайт "Искра".

Біля хреста як і раніше багато штучних квітів і вінків з пам'ятними написами: "Коханому чоловікові", "З глибокою скорботою від батьків дружини", "Від друзів", "Спочивай з миром".

"А ще на могилі Віктора Януковича-молодшого з'явився "розпізнавальний знак" - табличка з його іменем і датами життя і смерті, яку прикріпили до хреста. Було очевидно, що близькі загиблого максимально уникали розголосу, особливо ретельно приховувалися дата і місце поховання. Імовірно, з цієї причини хрест на могилі Віктора Януковича-молодшого залишався якийсь час "безіменним", - зазначає видання.

Фото: iskra-news.ru

Фото: iskra-news.ru

Нагадаємо, Віктор Янукович-молодший втопився на озері Байкал 21 березня. Його мікроавтобус "Фольксваген", в якому перебували ще 5 осіб, провалився під лід. Син екс-президента втопився, іншим пасажирам вдалося врятуватися. Поховали сина екс-президента у Севастополі 23 березня на території Свято-Микільського храму.

На похорон приїздив Віктор Янукович, його дружина Людмила, Олександр Янукович, дружина загиблого Ольга з 5-річним сином Іллею.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram