ГоловнаСуспільствоПодії

У Миколаївській області побили міліціонера

МВС розшукує підозрюваних

У Миколаївській області побили міліціонера

У Миколаївській області ввечері 21 квітня невідомі на вулиці побили працівника міліції.

Про це повідомляє офіційний сайт управління МВС у Миколаївській області.

"Як з'ясувалося, 31-річний працівник міліції, одягнений у формений одяг, зробив зауваження двом невідомим, які в'їхали на великій швидкості на тротуар біля зупинки громадського транспорту, після цього ще й почали сварку з перехожими. У відповідь на вимогу міліціонера не порушувати громадський порядок, незнайомці, які, судячи із зовнішнього вигляду, перебували у стані алкогольного сп'яніння, почали провокувати бійку", - йдеться у повідомленні.

Міліціонер попередив зловмисників про можливість застосування пістолета, що стріляє гумовими кулями, але чоловіки не відреагували на це і почали бійку. Міліціонер зробив кілька пострілів, після чого нападники зникли з місця події на автомобілі.

Майже водночас із повідомленням від дільничного до міліції надійшло повідомлення, що в лікарню звернулися місцеві жителі, 37 і 26 років, яким встановлено діагноз "непроникне поранення черевної стінки і садна лобкової області". Їм надано необхідну медичну допомогу. Ще через деякий час у міліцію звернулася дружина одного з нападників, яка повідомила, що її чоловік і його друг отримали тілесні ушкодження від невідомого. Прибувши до місця проживання заявниці, міліціонери вже не застали "постраждалих". Дізнавшись, що жінка зателефонувала до міліції, чоловіки зникли в невідомому напрямку.

"Розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 345 Кримінального кодексу (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Вживаються заходи щодо затримання осіб, які обґрунтовано підозрюються у причетності до скоєння вказаного злочину", - повідомили в міліції.

Нагадаємо, сьогодні у Києві сталася ДТП зі стріляниною.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram