ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 15 обстрілів ввечері в четвер

Двічі обстрілювали населені пункти.

Штаб АТО нарахував 15 обстрілів ввечері в четвер
Фото: Александр Ратушняк

З 18:00 до опівночі 16 квітня російсько-терористичні війська 15 разів порушили режим припинення вогню.

Як повідомляє прес-центр АТО, бойовики 4 рази застосовували міномети калібру 120 міліметрів (підлягають відведенню за Мінськими домовленостями). У районі Пісків біля Донецька ворог двічі відкривав вогонь по опорному пункту сил АТО з мінометів калібру 120 міліметрів. Близько 23:00 біля Талаківки в районі Маріуполя злочинці обстріляли з міномета калібру 120 міліметрів опорний пункт військових.

Також бандформування обстріляли військових з автоматичних гранатометів і кулеметів у районі Авдіївки, Попасної та Опитного.

У Луганській області ворог обстріляв із мінометів позиції сил АТО поблизу села Сизе Станично-Луганського району.

Почастішали обстріли населених пунктів. З 21:00 до 21:50 бандформування двічі обстріляли Піски з кулеметів і 120-міліметрових мінометів. Удень 16 квітня злочинці обстріляли зі 120-міліметрових мінометів місто Авдіївку.

У Луганській області та поблизу Маріуполя зафіксовано 5 польотів розвідувальних безпілотних літальних апаратів. У районі Бутківки Старобільського району було збито один з безпілотників.

Нагадаємо, від опівночі до 18:00 16 квітня в зоні антитерористичної операції спостерігалася тенденція до зменшення числа збройних провокацій з боку бойовиків. Загалом було зафіксовано 25 обстрілів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram