ГоловнаСуспільствоВійна

У Луганській області бойовики обстріляли українську військову частину ППО

Диверсанти пробралися в селище за 200 кілометрів від лінії зіткнення.

У Луганській області бойовики обстріляли українську військову частину ППО
Фото: Макс Левин

Сьогодні вранці, 24 березня, диверсійна група "ЛНР" обстріляла військову частину протиповітряної оборони України в селищі Мілове Луганської області.

Про це повідомив голова Луганської військово-цивільної державної адміністрації Геннадій Москаль на офіційному сайті.

"Сьогодні (24.03) о 3:30 ранку в Міловому (районний центр у контрольованій Україною частині Луганської області) невстановлені особи обстріляли військову частину протиповітряної оборони України. Постріл було здійснено з ручного протитанкового гранатомета по армійській вантажівці, у кунзі (кузові, - ред) якого була в несправному стані техніка для протиповітряної оборони. У результаті вибуху протитанкової гранати автомобіль зазнав істотних пошкоджень", - йдеться в повідомленні.

Поранених і загиблих у результаті інциденту немає. За словами Москаля, обстріл могла скоїти розвідувально-диверсійна група бойовиків.

"Мілове розташоване на півночі Луганської, приблизно за 200 км від лінії розмежування вогню. Тут не було бойових дій, проте райцентр стоїть фактично на кордоні з Російською Федерацією. Очевидно, саме звідти в Мілове і пробралася розвідувально-диверсійна група, щоб знищити техніку наших військових", - зазначив голова Луганської адміністрації.

Нагадаємо, за добу бойовики на Донбасі вісім разів порушили режим тиші.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram