ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві автомобіль збив групу велосипедистів і втік

Двоє осіб із тяжкими травмами потрапили до лікарні.

У суботу в Києві на Столичному шосе легковий автомобіль врізався в групу велосипедистів, після чого втік із місця аварії, залишивши потерпілих на дорозі, повідомив кореспондент LB.ua.

Як розповів водій автомобіля, на очах у якого все сталося - автомобіль червоного кольору, перелаштовуючись із ряду в ряд, на великій швидкості рухався Столичним шосе в напрямку Південного шляхопроводу.

У правій смузі рухалися троє велосипедистів, спортсмени-ветерани одного спортивного клубу. З невідомих причин автомобіль на повній швидкості врізався у велосипедистів. Удар був такої сили, що одного із спортсменів відкинуло на кілька десятків метрів, його велосипед зім'яло до невпізнання.

Після зіткнення автомобіль зупинився і через кілька секунд поїхав з місця події, залишивши потерпілих на дорозі.

Прибулі медики "швидкої допомоги" госпіталізували двох постраждалих спортсменів із тяжкими травмами, третій велосипедист, незважаючи на травми, відмовився від госпіталізації. У машині одного автомобілістів, який став очевидцем події, виявився відеореєстратор, який записав саме зіткнення, а також марку та державний номер авто-винуватця.

Автомобіль, що втік із місця ДТП, оголошено в розшук.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram