ГоловнаСуспільствоВійна

Порошенко: демобілізовані військові потраплять у першу чергу резерву

Президент поскаржився на "диванні війська"

Порошенко: демобілізовані військові потраплять у першу чергу резерву
Порошенко
Фото: president.gov.ua

Президент Петро Порошенко заявив, що військові, які будуть демобілізувався цієї весни, зараховуватимуться у першу чергу резерву Збройних сил.

Про це він розповів на зустрічі з волонтерами.

"Я сьогодні підпишу указ про внесення змін до закону України про формування мобілізаційного резерву. Щоб усі, хто себе на сьогодні добре показав, вони були зараховані до резерву першої черги. Щоб у разі, коли перемир'я буде знищено і країна опиниться під загрозою військового удару, ми протягом годин відновили і наростили чисельність наших Збройних сил і боєздатність наших підрозділів", - сказав Глава держави.

"Я ще раз підкреслюю: їм не потрібні Харків і Донецьк, вони не знають, що з цим робити. Їм потрібна вся Україна", - зазначив Президент.

"Для того, щоб ніхто не зміг розгойдати ситуацію в Харкові та Миколаєві, в Одесі чи Запоріжжі, у Дніпропетровську чи Херсоні, - нам потрібна активна координація. І провокаторів, які всі вам дуже добре відомі, які піднімають прапор "Всепропало" і потім під цим прапором ведуть активні наступальні дії в соціальних мережах, адже за межами цих своїх диванів вони ніде не воювали, нам потрібно забезпечити захист країни від них", - підсумував Порошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram