ГоловнаСуспільствоЖиття

Подружжя Янголенків прооперували, їх стан важкий, - лікар

Раніше повідомлялося, що травми постраждалих не становлять небезпеки для життя

Подружжя Янголенків прооперували, їх стан важкий, - лікар
Фото: Макс Требухов

Поранених унаслідок вибуху міни в Харкові командира батальйону "Слобожанщина" Андрія Янголенка і його дружину прооперували, їх стан медики оцінюють як важкий. Про це повідомив лікар-хірург відділення політравми лікарні швидкої та невідкладної допомоги Андрій Леліца, передає УНІАН.

"Стан їхній оцінюється як важкий. Їх прооперовано. На цей момент вони перебувають у реанімації відділення політравми", - сказав Леліца.

За словами хірурга, стан дружини комбата складніший. Леліца також зазначив, що вони мають мінно-вибухові поранення: у Янголенка - осколкові поранення плеча, у його дружини - проникаюче поранення в грудну клітку.

За словами медика, операції тривали близько півтори години, лікарі витягували металеві осколки. На запитання, які прогнози щодо одужання комбата і його дружини, хірург сказав: "Ніяких прогнозів не даємо. Стан хворих важкий".

Раніше Харківська міськрада повідомила, що стан подружжя Янголенків стабільний і не викликає занепокоєння.

Нагадаємо, сьогодні близько полудня в Харкові стався вибух автомобіля, який належить командирові батальйону патрульної служби міліції особливого призначення "Слобожанщина" Янголенкові. У салоні перебували власник авто і його дружина. Обстежуючи прилеглу територію неподалік від місця події, правоохоронці виявили міну "СПМ", яка не вибухнула.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram