ГоловнаСуспільствоВійна

Порошенко вимагає ефективних дій у пунктах пропуску

Бійці АТО мають унеможливлювати мародерство з боку бойовиків

Порошенко вимагає ефективних дій у пунктах пропуску

Президент України Петро Порошенко вимагає ефективнішої роботи на пунктах пропуску уздовж лінії розмежування у зоні антитерористичної операції. Про це він заявив сьогодні під час розширеної міжвідомчої наради при Раді національної безпеки і оборони, повідомляє прес-служба глави держави.

"Я поставив чіткі завдання і хотів би, щоб вони вже сьогодні були оформлені в конкретні доручення з конкретними термінами", - сказав Порошенко. За його словами, необхідно забезпечити ефективні дії, щоб не допустити проникнення розвідувально-диверсійних груп, зброї, забезпечити захист території від контрафактної продукції. З іншого боку, він підкреслив, що необхідно уникнути корупції, мародерства з боку бойовиків.

"Треба фіксувати всі ці випадки. Права і свободи наших громадян нам треба надійно захищати", - заявив Президент.

Глава держави зазначив, що, незважаючи на зменшення кількості обстрілів, тривають провокації з боку бойовиків із застосуванням зброї.

Президент також доручив керівництву силових відомств налагодити і підтримувати тісну співпрацю з моніторинговою місією ОБСЄ.

Нагадаємо, минулого тижня до Києва приїжджав донецький губернатор Олександр Кіхтенко. Під час зустрічі з Президентом чиновник просив скасувати пропускну систему в зоні АТО або суттєво її вдосконалити.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram