ГоловнаСуспільствоПодії

Столична міліція розшукує інтелігентного грабіжника банків

Сивий чоловік років 50 погрожує касирам зброєю і вимагає грошей

Столична міліція розшукує інтелігентного грабіжника банків
Фото: mvs.gov.ua

Міліція Києва оголосила в розшук грабіжника банків. Сивий чоловік інтелігентного вигляду пограбував уже кілька банківських установ, повідомляє прес-служба ГУ МВС Києва.

У всіх випадках камери спостереження зафіксували одну ту саму людину. Останній напад стався 12 лютого на вул. Воровського.

"Серед білого дня чоловік увійшов у приміщення одного з комерційних банків, вийняв предмет, схожий на зброю, і, погрожуючи застосувати його, змусив співробітників банку віддати гроші з каси", - сказано в повідомленні. Чоловік забрав понад 100 тис. гривень готівкою.

У міліції зазначають, що грабіжник залишає касирам шоколадні цукерки.

На вигляд грабіжникові близько 50 років, зріст - 165-170 см, середньої статури, волосся - сиве, коротке. Був одягнений у чорне пальто до колін, на обличчі - темні сонцезахисні окуляри.

Слідство просить повідомляти місцезнаходження й анкетні дані невідомого за телефонами Шевченківського райуправління міліції (044) 486-03-06, 278-81-02 або 102.

Нагадаємо, міліція Донецької області виплатить винагороду 100 тис. гривень за інформацію, яка допоможе затримати злочинця Миколу Гриненка, 1986 р.н., жителя Маріуполя, який скоїв умисне вбивство співробітника міліції 23 лютого і причетний до теракту в Маріуполі в грудні минулого року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram