ГоловнаСуспільствоПодії

ДТП у Києві: водій Audi влаштував аварію на "зустрічній" і зник

За кілька годин до ДТП до винуватця вже навідувалася міліція

У суботу пізно ввечері у Києві на проспекті Маяковського водій Audi, розвертаючись через "суцільну", протаранив позашляховик і поїхав з місця ДТП.

Про це повідомляє кореспондент LB.ua.

Як вдалося з'ясувати - водій Audi А4, рухаючись з боку проспекту Ватутіна, вирішив розвернутися у недозволеному місці, через подвійну суцільну лінію розмітки і протаранив позашляховик Volkswagen. Після цього, не зупиняючись, Audi з місця ДТП зникла, залишивши на дорозі уламки частин. Очевидці аварії кинулися наздоганяти винуватця і через деякий час знайшли неподалік цю Audi, наспіх припарковану на газоні у дворі одного з будинків. Поруч із машиною валявся відірваний бампер. Проте в машині вже нікого не було.

У пошкодженому Volkswagen на пасажирському сидінні перебувала молода вагітна жінка. Лікарі "швидкої" надали їй першу допомогу, але від шпиталізації жінка відмовилася. Свідки цієї пригоди повідомили інспекторів ДАІ про знайдену Audi, припарковану неподалік, проте, за словами очевидців, інспектори оформили ДТП як з автомобілем, що зник, і ніхто з міліціонерів до розбитої Audi так і не під'їжджав...

Як стало відомо, за кілька годин до аварії до водія злощасної Audi, який проживає в одному з будинків неподалік своєї залишеної машини, вже навідувався наряд міліції за повідомленням про сімейний скандал. Мабуть, після утихомирення співробітниками міліції, чоловік у нетверезому стані сів за кермо своєї Audi і через певний час скоїв це ДТП. Відповідь на питання - чи залишиться водій Audi безкарним після двох поспіль правопорушень - мають дати правоохоронці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram