ГоловнаСуспільствоВійна

Москаль: у більшості гарячих точок Луганської області тихо

За добу ЛОДА нарахувала три серйозні обстріли, загинули двоє мирних громадян

Москаль: у більшості гарячих точок Луганської області тихо
Фото: moskal.in.ua

Глава Луганської обладміністрації Геннадій Москаль заявив, що в неділю та у ніч на понеділок у більшості гарячих точок області вогнева тиша дотримувалася, на відміну від Донецької області.

Не було обстрілів у Трьохізбенці, Щасті, Станиці Луганській, Золотому, Нижньому і Світличній. Однак повного припинення вогню так і не відбулося: відразу після півночі 15 лютого обстріляно центр Попасної, загинули двоє мирних жителів. Пізніше вдень бойовики обстріляли з "Градів" Гірське. 20 реактивних снарядів вибухнули на околиці, руйнувань і постраждалих немає.

Близько 15:00 здійснено мінометний обстріл Новотошківки Попаснянського району (поблизу 29-го блокпоста на Бахмутці). П'ять мін вибухнули біля місцевого будинку культури, коли там роздавали гуманітарну допомогу.

На сьогоднішній ранок обстрілів населених пунктів не зафіксовано, проте з боку Бахмутки, а також з напрямку Дебальцевого (де розташовані два населені пункти Луганської області - Чорнухине і Троїцьке) чутно відлуння канонади і бойових дій.

Нагадаємо, що активні бойові дії тривають у районі Дебальцевого і на півдні Донецької області. За добу, що минула від початку перемир'я, українських військових обстріляли 112 разів, загинули 5 бійців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram