ГоловнаСуспільствоВійна

МВС повідомляє про загибель чотирьох цивільних у суботу

Сепаратисти заявили про загибель ще трьох осіб у Донецьку

МВС повідомляє про загибель чотирьох цивільних у суботу

За минулу добу в результаті численних обстрілів бойовиками на підконтрольній Україні території Донецької області загинули четверо мирних жителів, поранено - 13.

Про це повідомляє ГУ МВС у Донецькій області.

Так, у суботу бойовики завдали артудари по приватному сектору Курахового Мар'їнського району. В результаті прямого влучення в будинок на вул. Залізничників загинув чоловік, 1952 року народження.

В Авдіївці після денного обстрілу в центральному парку було виявлено тіло невідомого чоловіка. Слідчо-оперативна група, що виїхала на місце, встановила його особу: це 42-річний місцевий житель. Протягом дня в Авдіївці було поранено 6 осіб - 3 жінок та 3 чоловіків. З травмами різного ступеня тяжкості їх доставили в лікувальні установи.

У с. Луганське Артемівського району внаслідок обстрілу загинув 18-річний юнак. Ще один чоловік помер внаслідок обстрілу бойовиками селища Сартана під Маріуполем.

Унаслідок вогню противника постраждали також жителі м. Світлодарська, с.Опитне Артемівського району, с. Очеретине Ясинуватського району, яких госпіталізували з пораненнями різного ступеня важкості.

Станом на 9.30 15 лютого повідомлень про обстріл на території Донецької області до міліції не надходило.

Крім того, як повідомляється на сайті "Донецької міської адміністрації" (сепаратистська влада Донецька), 14 лютого в місті загинули 3 мирних жителі, 13 людей отримали поранення. При цьому зазначено місце загибелі лише однієї людини - у Ворошиловському районі міста на вулиці Університетській в одній з квартир від осколкових поранень помер чоловік.

Зазначається, що станом на 10.30 в місті бойові дії не ведуться.

Нагадаємо, 15 лютого після опівночі, о 00.20, терористи з боку окупованого Первомайська здійснили обстріл Попасної із систем "Град". Снаряди вибухнули в центрі міста. Загинули двоє пенсіонерів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram