ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики обстріляли Артемівськ зі "Смерча". Загинули двоє людей (оновлено)

Повідомляється про смерть 7-річного хлопчика

Бойовики обстріляли зі "Смерча" місто Артемівськ Донецької області. Внаслідок обстрілу постраждали двоє людей.

Фото: mvs.gov.ua

Про це кореспондентові LB.ua повідомили військові.

"Внаслідок обстрілу міста Артемівська представниками незаконних збройних формувань сьогодні в другій половині дня загинули дві людини, в тому числі одна дитина - хлопчик, другокласник місцевої школи. Його неповнолітня сестра і ще чотири людини отримали поранення і доставлені до лікарні", - повідомили в Донецькій обласній державній адміністрації.

Фото: mvs.gov.ua

Зазначається, що із загальної кількості поранених - троє дітей у віці від 6 до 8 років.

Тим часом у прес-службі ГУМВС України в Донецькій області повідомили, що внаслідок обстрілу пошкоджено будівлі школи №4, дитячого садка "Лелеченя", житлові будинки на вулицях Загородня, Михайлівська, Патріса Лумумби, 8 Березня.

Міліція кваліфікувала обстріл Артемівська як теракт. "Відомості за фактом обстрілу внесені в ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.258 Кримінального кодексу України ("Терористичний акт" )", - йдеться в повідомленні.

Фото: mvs.gov.ua

Раніше LB.ua повідомляв про трьох загиблих, водночас не уточнювалося, скільки серед них військових і цивільних.

Охочі допомогти військовим у зоні АТО - артилеристам 25-ї бригади ПДВ, військовим 54-го ОРБ і механізованої 72-ї бригади, зведеному батальйону морської піхоти - можуть переказувати гроші на картку ПриватБанку 5168 7420 1009 2421 (Тука Георгій).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram