ГоловнаСуспільствоВійна

Журналісти знайшли докази обстрілу донецької лікарні бойовиками

Розстріляна бойовиками лікарня пошкодженої стороною дивиться на окупований Донецьк

Фотографія з місця обстрілу лікарні у Донецьку, під час якого загинули від 4 до 10 осіб, свідчить, що снаряд прилетів з території, підконтрольній терористам.

Як пише донецьке видання "Остров", на фотографії, оприлюдненій "державним інформагентством ДНР", чітко видно, що артилерійський удар припав на фасад міської поліклінічної лікарні №27, який дивиться на Донецьк. Таким чином, снаряди або міни випустили з території міста, підконтрольної терористам.

Фото: http://dan-news.info

При цьому у підписі до фотографії повідомляється, що, за даними "міністерства оборони ДНР", "вогонь по Текстильнику ведеться українськими силовиками з боку міста Мар'їнка".

Мар'їнка, яка контролюється українськими силовиками, знаходиться на протилежній від постраждалого внаслідок обстрілу фасаду лікарні. Снаряди, випущені з Мар'їнки, ніяк не могли потрапити у бік лікарні,

що дивиться на Донецьк.

Російський журналіст Роман Косарєв у своєму твіттері оприлюднив більшу фотографію місця падіння снаряда.

Фото: twitter.com/Kosarev_RT

Фото: pravda.com.ua

Фото: pravda.com.ua

Нагадаємо, за даними прокуратури Донецької області, сьогодні близько 11 години ранку бойовики терористичної організації "ДНР" завдали масованого удару з важкої артилерії по житловому кварталу у Кіровському районі міста Донецька. Під обстріл потрапили міська лікарня №27, дитячий садок №381, а також стоматологічна лікарня. Осколками від снарядів пошкоджено житлові багатоповерхові будинки та автомобілі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram