ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики за день здійснили 73 обстріли

Артилерія терористів атакувала українські блокпости і мирне населення

Бойовики за день здійснили 73 обстріли
Архивное фото
Фото: Виктория Савицкая

Протягом сьогоднішнього дня терористи в зоні бойових дій на Донбасі здійснили 73 обстріли, під артилерійський вогонь потрапили як позиції українських військових, так і мирні населені пункти.

Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Найбільша активність бойовиків спостерігалася на дебальцевському напрямку. Тут вогонь вівся з артилерії, мінометів, реактивних систем залпового вогню, танків і стрілецької зброї. Під обстріл потрапили Дебальцеве, Комуна, Луганське, Рідкодуб, Міус, Троїцьке, Чорнухине, Санжарівка, Золоте, Попасна, Новоорлівка і Кумшоцький", - сказано в повідомленні.

У районі Комуни і Чорнухиного відбулися бойові зіткнення терористів з українськими військовими, а в районі Фащівки зафіксовано бій з використанням танків і піхоти.

"Спостерігаючи тенденцію обстрілів, можна зробити висновок, що терористи сконцентрували зусилля саме на захопленні Дебальцевого. Водночас повідомляємо, Збройні сили України ніяких позицій не залишали, ніякого оточення немає, а ворог дорого заплатив за примарні надії захопити хоча б метр української землі", - повідомляє прес-центр.

Нагадаємо, раніше сьогодні бойовики ЛНР повідомили про збитий літак українських військових Су-25. Після спростування цієї інформації Міністерством оборони російські ЗМІ повідомили про ліквідацію вже двох українських військових літаків силами бойовиків ДНР.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram