ГоловнаСуспільствоЖиття

"Доктор Пі" в СІЗО потрапив до лікарні через спробу самогубства

В'язня госпіталізували в міську лікарню

"Доктор Пі" в СІЗО потрапив до лікарні через спробу самогубства
Фото: lvivexpres.com/Ярослав Станчак

Андрій Слюсарчук, відомий як "доктор Пі", спробував вчинити самогубство, вживши невідому речовину. Засудженого перевели в комунальну лікарню швидкої допомоги, повідомляє "Захід.нет".

Як розповів речник управління Дердавної пенітенціарної служби Львівської області Мирослав Демків, інцидент стався ще в неділю, 31 січня. Після обіду співробітники СІЗО виявили Слюсарчука непритомним.

"На місце події прибув фельдшер, надав йому медичну допомогу, але, враховуючи, що він (Слючарчук, - ред.) був непритомним, не реагував на зовнішні подразники, мав дуже низький тиск, його перевели до лікувального закладу на території СІЗО", - сказав Демків.

Стан Слюсарчука стабілізували, але він не опритомнів. Під наглядом реаніматолога в'язня перевели в міську лікарню, де він перебуває під охороною.

"Вчора він опритомнів. Зараз його стан стабільний, середньої тяжкості. Але поки що питання про повернення в СІЗО не вирішене, оскільки йому проводять певні обстеження", - зазначив Демків.

Походження отруйної речовини на цей час не встановлено. Отримати її Слюсарчук теоретично міг: його відвідують адвокати, він відвідує засідання суду.

Нагадаємо, 14 лютого 2014 року Слюсарчука засудили до 8 років позбавлення волі за причетність до смерті чотирьох людей, шахрайство та незаконну лікарську діяльність. "Доктор Пі" подав апеляцію, його справа досі перебуває на розгляді.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram