ГоловнаСуспільствоВійна

У Попасній снаряди "Граду" лягли за 30 метрів від держадміністрації

Дивом обійшлося без поранених і загиблих

У Попасній снаряди "Граду" лягли за 30 метрів від держадміністрації
Архивное фото
Фото: http://novosti.dn.ua

Сьогодні вранці, близько 11:00, бойовики з "Градів" обстріляли Попасну (Луганська область). Про це повідомляє прес-служба луганського губернатора Геннадія Москаля.

"Годину тому (відразу після 11) бойовики з боку окупованого Первомайська обстріляли місто Попасна із систем залпового вогню "Град". Два снаряди вибухнули за 30 метрів від будівлі райдержадміністрації саме у той момент, коли там зібралися люди, щоб сісти в автобус і виїхати в безпечне місце. Дивом ніхто не постраждав, обійшлося без поранених і загиблих", - сказано в повідомленні.

У прес-службі зазначають, що обстріли Попасної практично не припиняються. Минулого тижня під "Гради" потрапив житловий квартал, поряд з яким евакуювали пацієнтів психоневрологічного інтернату. Тоді отримали поранення двоє мирних жителів.

"Немає жодних сумнівів, що стріляють цілеспрямовано туди, де збираються групи людей. Військові це чи цивільні - для бойовиків немає ніякого значення", - зазначають у прес-службі.

Нагадаємо, напередодні у Луганській області через обстріли бойовиків загинули двоє мирних жителів, ще п'ятеро людей отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram