ГоловнаСуспільствоПодії

Мер Одеси отримав травму в ДТП

"Мерседес" Труханова пізно ввечері в неділю не розминувся з "Фольксвагеном"

Мер Одеси отримав травму в ДТП
Геннадий Труханов
Фото: www.odessit.ua

Одеський міський голова Геннадій Труханов ввечері 1 лютого потрапив у ДТП, у результаті якого отримав тілесні ушкодження. Про це повідомила начальник сектору профілактичної роботи управління Державтоінспекції в Одеській області Лілія Чорна, інформує РБК-Україна.

"1 лютого о 22 годині 25 хвилин проспектом Шевченка з боку Шампанського провулку в напрямку площі 10 Квітня рухався автомобіль Volkswagen Tiguan, яким керував чоловік 1983 року народження. За попередньою інформацією, цей автомобіль не впорався з керуванням на заокругленій ділянці дороги та виїхав на смугу зустрічного руху, скоївши зіткнення з автомобілем Mercedes, у якому перебував мер Геннадій Труханов", - повідомила представник ДАІ.

Автомобіль міського голови рухався своєю смугою в зустрічному напрямку. У результаті зіткнення Труханов отримав тупу травму живота.

"За первинною інформацією, водій автомобіля Volkswagen Tiguan керував транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння. Цей автомобіль перебуває на штрафмайданчику", - уточнили в ДАІ.

Зараз проводять слідчі заходи для встановлення причин і обставин ДТП.

Нагадаємо, сьогодні вранці в Дніпропетровській області у ДТП загинув співак Кузьма Скрябін.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram