ГоловнаСуспільствоВійна

ДонОДА: на зупинці в Донецьку загинули вісім осіб

Сімох осіб госпіталізовано

ДонОДА: на зупинці в Донецьку загинули вісім осіб

Донецька облдержадміністрація повідомляє, що під час обстрілу зупинки пасажирського транспорту в Донецьку загинули вісім осіб, ще сімох госпіталізували.

"Оперативні дані станом на 10:30. За оперативними даними, які надійшли до облдержадміністрації, в результаті обстрілу зупинки пасажирського транспорту в Ленінському районі Донецька загинули вісім людей, ще семеро каретами швидкої допомоги доставлені в лікарні. За наявною інформацією, ще частину постраждалих евакуювали з місця трагедії іншим транспортом", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, на відео, оприлюдненому в YouTube, видно сім тіл загиблих. Серед них водій згорілого автомобіля, водій тролейбуса, три пасажири в салоні тролейбуса і дві людини на вулиці.

Прокуратура Донецької області кваліфікує обстріл громадського транспорту в Донецьку як терористичний акт з боку бойовиків. Найближчі позиції українських військових розташовані щонайменше за 15 км від місця трагедії, повідомили в Міноборони.

У ДНР розганяють версію про те, що тролейбус обстріляли з "кочівного" міномета, встановленого в мікроавтобусі. Нібито затримано диверсійну групу, яка стріляла по тролейбусу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram