ГоловнаСуспільствоВійна

Під час боїв за 29-й і 30-й блокпости загинув один український боєць, - Семенченко

Ще сімох поранено

Під час боїв за 29-й і 30-й блокпости загинув один український боєць, - Семенченко
"Сталінград" на в'їзді в Станицю-Луганську
Фото: Олександр Ганущин

Командир батальйону "Донбас", нардеп Семен Семенченко заявив про одного загиблого і близько семи поранених під час боїв за 29-й і 30-й блокпости.

Таку інформацію він повідомив в ефірі "5 каналу", передає "Українська правда".

За словами Семенченка, 31-й блокпост було практично знищено під час боїв. А 29-й блокпост обстрілюється з далекобійної артилерії. Один танк, з якого вівся обстріл, знищено.

"Близько 19.00 було десь сім поранених і 1 загиблий", - повідомив він.

"Недалеко від 29-го блокпоста, менш ніж за кілометр, у селищі Жолобок розвідка помітила російських військовослужбовців, тобто кадрову російську армію", - зазначив Семенченко.

Крім того, за його словами, є інформація, що з боку Луганська триває рух бронетехніки у бік 29-го блокпоста.

Також Семенченко заявив, що дуже постраждали цивільні населені пункти: Трьохізбенка, Щастя, Станиця Луганська, Кримське.

За його словами, підмога військовим вийшла, зв'язок у районі практично відсутній. Ситуацію ускладнюють погода і серйозний артобстріл.

Нагадаємо, раніше Міністерство оборони України підтвердило інформацію Семенченка про те, що сили АТО відійшли від 31-го блокпоста. Згідно з повідомленням відомства, військові від 31-го блокпоста відійшли в опорний пункт, отримали боєприпаси і продовжують вести бій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram