ГоловнаСуспільствоВійна

Під Макіївкою терористи підірвалися на фугасі

П'ятеро бойовиків загинули, поранено близько десяти осіб

Під Макіївкою терористи підірвалися на фугасі
Архивное фото
Фото: Макс Левин

У районі Макіївки в розташуванні військ Росії через вибух фугасу загинули п'ятеро людей, десятки поранено. Про це повідомив керівник групи "Інформаційний опір", народний депутат Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Фейсбуку.

"У районі н.п. Макіївка стався вибух у розташуванні ремонтно-відновлювального підрозділу одного з російських мотострілецьких з'єднань Центрального військового округу РФ. За попередніми даними, вибухнув 122 мм артилерійський осколково-фугасний снаряд. Є жертви (до 5 загиблих, до десятка поранених). Місце вибуху було оточене прибулими на місце військовослужбовцями ЗС РФ. За "офіційною" версією керівництва російсько-терористичних військ, інцидент стався в результаті необережного поводження з боєприпасами", - повідомив Тимчук.

Тимчук зазначає, що військовослужбовці РФ і бойовики розглядають версію про диверсію, здійснену українськими партизанами, оскільки до і після вибуху в цьому районі фіксували перестрілки зі стрілецької зброї між російськими військовослужбовцями та невстановленим противником.

Нагадаємо, напередодні терористи знову намагалися штурмувати Донецький аеропорт під прикриттям вогню з мінометів і стрілецької зброї.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram