ГоловнаСуспільствоПодії

Депутат-комуніст із Костянтинівки планував отруїти міську воду

СБУ затримала злочинця зі спільниками

Депутат-комуніст із Костянтинівки планував отруїти міську воду

Контррозвідка Служби безпеки України затримала у Костянтинівці депутата міськради від Комуністичної партії за терористичну діяльність. Про це сьогодні заявив радник глави СБУ Маркіян Лубківський, інформує "Інтерфакс-Україна".

Згідно з повідомленням, чоловік планував терористичні акти проти сил антитерористичної операції і цивільного населення Костянтинівки та інших міст на сході України.

"Божевільний комуніст разом з іншими злочинцями, яких також затримали, навіть планували отруєння ціаністим калієм водозабірних водойм міста Костянтинівка", - повідомив Лубківський.

Затриманий депутат був членом Всеукраїнського Союзу радянських офіцерів і разом з іншими членами добре організованої і законспірованої агентурної мережі терористичної організації ДНР планував здійснення терактів проти сил АТО.

"Крім того, комуністи та інші бандити також збирали і передавали командиру диверсійно-розвідувальної групи з позивним Гепард/Ягуар інформацію про дислокацію сил та засобів антитерористичної операції", - розповів Лубківський.

Нагадаємо, раніше сьогодні стало відомо про запобігання теракту в центрі Києва. 30-річну мешканку Луганської області затримали поблизу Адміністрації президента з 3 кг вибухівки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram