ГоловнаСуспільствоВійна

Батальйон "Дніпро-1" пропустив одну фуру фонду Ахметова з дитячим харчуванням

Ще 21 фуру заблокували бійці батальйону

Батальйон "Дніпро-1" пропустив одну фуру фонду Ахметова з дитячим харчуванням
Фото: Семен Семенченко

Батальйон територіальної оборони "Дніпро-1" пропустив 1 фуру з дитячим харчуванням з гуманітарного вантажу "Фонду Ріната Ахметова" на блокпосту Кураховому в Донецькій області.

Про це написала директор з комунікацій компанії СКМ Наталя Ємченко у Facebook.

"З 22-х фур представники "Дніпро-1" пропустили тільки 1 - це машина з дитячою кашею (манною). Що є дуже добре! Ми зможемо укомплектувати дитячі набори і завтра-післязавтра відновимо видачу. Причому рівно з такими ж документами пропустили, що й інші продукти не пропускають", - написала вона.

Ємченко додала, що фонд повертає 21 машину на базу в Дніпропетровськ, 16-17 грудня в присутності ЗМІ та міжнародних експертів вантаж буде відкрито, протестовано та знову відправлено на блокпост.

Раніше народний депутат Володимир Парасюк повідомив, що під виглядом гуманітарної допомоги для жителів окупованого бойовиками Донбасу фонд Ахметова відправив вантажівки з горілкою і сигаретами.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що добровольчі батальйони домовилися блокувати проїзд гуманітарних конвоїв на території, контрольовані бойовиками ДНР і ЛНР, поки не буде звільнено всіх полонених з українського боку.

У фонді Ахметова заперечують причетність до постачання продовольства терористам.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram