ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі загинули двоє мирних жителів

Ще 10 людей отримали поранення

За добу на Донбасі загинули двоє мирних жителів
Фото: Vyacheslav Abroskin

За минулу добу в зоні бойових дій на сході України бойовики здійснили 64 спроби атакувати позиції українських військ, а також населені пункти на Луганському, Донецькому, Дебальцевському напрямках. Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Фейсбуку.

"Протягом доби надійшла інформація про загибель двох і поранення 10 цивільних осіб у результаті раптових артилерійських обстрілів бойовиками населених пунктів", - сказано в повідомленні.

У зону ураження потрапили населені пункти Станиця Луганська, Трьохізбенка, Новомихайлівка, Верхня Вільхова, Щастя, Кримське, Дослідне, Водяне, Авдіївка, Красногорівка, Піски, Тоненьке, Новобахмутівка, Новомихайлівка, Червоне, Тарамчук, Артемове, Майорське, Чорнухіне, Шуми, Дебальцеве, Ольховатка, Вуглегірськ, Нікішине, Новоорлівка, Рідкодуб.

"У міжнародному аеропорту "Донецьк" наші бійці продовжують протидіяти спробам атак терористів, які здійснюються з використанням артилерійсько-мінометного озброєння і стрілецької зброї", - зазначили в прес-центрі.

У відповідь на вогонь незаконних збройних формувань артилерія сил АТО за добу виконала 56 вогневих завдань по цілях противника.

Нагадаємо, сьогодні, 9 грудня, у Мінську заплановано переговори про врегулювання конфлікту за участю України, Росії, ОБСЄ і бойовиків. Напередодні ввечері з'явилася інформація про можливе перенесення мирних переговорів на кінець тижня на вимогу терористів ДНР.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram