ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

"Охматдиту" включили опалення

"Київенерго" запевняє, що температура в лікарні не опускалася нижче за 26 градусів

"Охматдиту" включили опалення
Фото: news2000.com.ua

Ремонтні бригади "Київенерго" завершили ліквідацію пошкодження магістрального трубопроводу на пр. Перемоги, 20, внаслідок якого два корпуси Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" та кількох десятків житлових будинків залишилися без теплопостачання.

Ремонтні роботи, як сказано в повідомленні компанії, завершилися близько 12.00, тоді ж відновили теплопостачання "Охматдиту".

Станом на 16.00 відновлено теплопостачання та гаряче водопостачання усім тимчасово відключеним у зв'язку з пошкодженням споживачам - 26 житловим будинкам, 10 відомчим будинкам, школі та дитсадку.

Нагадаємо, пошкодження тепломагістралі діаметром 400 мм було виявлено 2 грудня о 15.10. Пошкодження сталося у зв'язку з високим рівнем зношеності труб. Ця ділянка тепломережі експлуатується з 1967 року і вичерпала свій 25-річний нормативний ресурс.

Приміщення "Охматдиту" обігрівали мобільними дизельними і електричними генераторами, що дозволило підтримувати температуру в приміщеннях не нижче за 25 градусів, запевняє "Київенерго".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram