ГоловнаСуспільствоЖиття

Чеченські найманці публікують в інтернеті фотографії з Донбасу

Бойовики фотографуються з лідером ДНР і російським журналістом

Чеченські найманці хваляться в мережі фотографіями з Донбасу. На деяких світлинах навіть зафіксовані посвідчення, які підтверджують їхню службу у військових формуваннях ДНР.

Так, користувач на ім'я Усман виклав у свій Instagram низку світлин з озброєними бойовиками, що воюють в Україні. Опубліковані також кілька відео найманців, пише УНІАН.

На деяких світлинах бандити зняті на тлі захоплених відділень міліції. Також крупним планом знято їхні документи, видані головою донецьких сепаратистів Олександром Захарченком.

На одній з фотографій з окупантами сфотографувався сам Захарченко. Ще на одній чеченці стоять разом з російським журналістом Максимом Шевченком, який раніше заперечував факти участі російських терористів у війні проти України і називав бойовиків "українськими повстанцями" та "ополченцями", а також стверджував, що Путін не контролює бандформування на Донбасі.

Є світлина, на якій терористи сфотографувалися з чеченським прапором, що дозволяє визначити місцевість, звідки вони приїхали в Україну.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram