ГоловнаСуспільствоЖиття

У Львові троє хлопців побили до смерті міліціонера

Їхня супутниця знімала побиття на мобільний

У Львові троє хлопців побили до смерті міліціонера
Один из задержанных
Фото: http://mvs.gov.ua

Працівники Львівської міліції затримали трьох підозрюваних у побитті до смерті міліціонера.

"Установлено, що 26-річний працівник міліції разом зі своїм 30-річним товаришем 19 листопада, близько півночі, перебували в одному з кафе-барів на вулиці Сихівській. Неподалік від них, за сусіднім столиком, перебувала компанія чоловіків. Один з них голосно висловлювався нецензурними словами. Працівник міліції відрекомендувався їм і зробив зауваження, але зловмисник почав сперечатися з правоохоронцем. У результаті між ними виникла словесна перепалка, а пізніше - бійка", - повідомляє прес-служба ГУ МВС у Львівській області.

Від отриманих травм 26-річний міліціонер помер у кареті швидкої допомоги. У нього залишилися дружина і малолітня дитина.

Правоохоронці затримали трьох чоловіків у квартирі багатоповерхівки в Сихівському районі, де вони винаймали квартиру, приїхавши до Львова шукати роботу. Двом з них по 23 роки, третьому - 21 рік. Усі вони перебувають у родинних стосунках.

Правоохоронці також встановили особу дівчини, яка була зі зловмисниками в момент вчинення ними кримінального правопорушення. Вона повідомила слідчим, що працівник міліції відрекомендувався і попросив, щоб її товариші поводилися толерантно. Коли ж він вийшов надвір, її знайомі вибігли за ним, почалася бійка.

"Одна з дівчат, яка була присутня при цьому, цинічно і холоднокровно знімала бійку на відеокамеру свого мобільного телефона", - повідомляють в міліції

Розкрити злочин допомогли громадські організації "Варта-1" і "Варта-700".

Порушено кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram