ГоловнаСуспільствоЖиття

20 автомобілів сьомого російського гумконвою повернулися в РФ, - ОБСЄ

Конвой складався з 10 бензовозів, 7 вантажних автомобілів, одного буксирувальника, одного автомобіля комунікацій і однієї машини супроводу

20 автомобілів сьомого російського гумконвою повернулися в РФ, - ОБСЄ
Фото: goloskarpat.info

Організація з безпеки і співробітництва в Європі повідомляє про повернення 20 вантажівок російського гуманітарного конвою з України на територію Росії.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби організації, пише РБК-Україна.

"16 листопада 2014 року о 7:25 місія спостерігала за прибуттям російського конвою до воріт пункту пропуску "Донецьк". Конвой складався із десяти бензовозів, семи вантажних автомобілів, одного буксирувальника, одного автомобіля комунікацій і однієї машини супроводу. На вантажних автомобілях були написи "Гуманітарна допомога з Російської Федерації", - йдеться в повідомленні.

Як наголошують, о 15:12 16 жовтня 20 автомобілів повернулися на територію Росії також через пункт пропуску "Донецьк".

Нагадаємо, 16 листопада Росія доставила на Донбас сьомий гуманітарний конвой у складі 74 автомобілів. При цьому українських митників і прикордонників не допустили до огляду вантажів. Міжнародний Комітет Червоного Хреста також не брав участі в організації гуманітарної допомоги.

П'ятдесят машин привезли в Донецьк гуманітарну допомогу з Росії - електротехнічне обладнання та комплектуючі, будматеріали. Ще 20 вантажівок раніше прибули до Луганська.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram