ГоловнаСуспільствоПодії

За підозрою в тероризмі СБУ затримала в Донецькій області 9 осіб

Жителі Донецької області допомагали бойовикам

За підозрою в тероризмі СБУ затримала в Донецькій області 9 осіб
Архив

Служба безпеки України в п'ятницю, 14 листопада, затримала 9 підозрюваних у тероризмі. Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Троє жителів Донецької області допомагали підрозділам розвідки з угрупування "Біса" переховувати зброю і боєприпаси, які бойовики планували використати для проведення терористичних актів на території України. Під час затримання зловмисників вилучено гранати РПГ-22, РПГ-26 і близько 400 бронебійно-запальних боєприпасів калібру 7.62", - сказано в повідомленні.

Ще один підозрюваний організовував блокпости в місті Сіверськ і надавав допомогу бандформуванню "Албанця", перевозячи бандитів і їхню зброю.

Серед затриманих також громадяни України, які безпосередньо входили до складу незаконних воєнізованих формувань ДНР.

Крім того, житель Красноармійська Донецької області збирав і передавав терористам інформацію про пересування і дислокацію підрозділів сил антитерористичної операції.

Ще один підозрюваний повідомляв ДНР дані про дислокацію і пересування техніки Збройних сил по території Кирилівки Волноваського району Донецької області.

Крім того, затримано розвідника-навідника і коректувальника вогню по позиціях українських військових.

Нагадаємо, раніше цього тижня СБУ затримала диверсантів у Маріуполі (Донецька область) та Рубіжному (Луганська область). Злочинці готували терористичні акти на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram