ГоловнаСуспільствоПодії

У Дніпропетровську впав кран, четверо людей загинули (оновлено)

Як повідомляє ДСНС, кран не витримав нарощування конструкцій

У Дніпропетровську внаслідок падіння будівельного крану загинули четверо людей.

Фото: dp.vgorode.ua/фото очевидця

Про це повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій.

"28 жовтня о 14:21 в Службу порятунку "101" надійшло повідомлення від господаря фірми про те, що на будівельному майданчику з будівництва багатоквартирного житлового будинку на вулиці Шмідта міста Дніпропетровськ внаслідок нарощування конструкцій крана КБ-674А висотою 60 метрів сталося руйнування конструкції крана. У результаті події троє людей загинули на місці і ще одна людина померла в кареті швидкої медичної допомоги", - йдеться в повідомленні.

Зараз на місці події працюють правоохоронні органи і чергують співробітники ДСНС.

Як повідомляє місцеве видання dp.vgorode.ua, будівництво цього будинку ведеться під вивіскою ФК "Дніпро", хоча приватна фірма, яка цим займається, належить громадянину Азербайджану і ніяк не пов'язана з футбольним клубом.

За даними видання, баштовий кран зламався навпіл і звалився. Також наголошується, що місяць тому під час негоди інший невеликий кран на будівництві вже падав, він зніс паркан на розі вулиці Комсомольської.

На початку року місцеві жителі активно протистояли забудовнику, стверджуючи, що роботи ведуться незаконно і з грубими порушеннями.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram