ГоловнаСуспільствоПодії

У Кривому Розі біля окружкому обстріляли з автомата "Шкоду", двоє людей поранено (оновлено)

На місце події прибули представники батальйону територіальної оборони

У Кривому Розі біля окружної виборчої комісії №33 обстріляли автомобіль "Шкода". Про це LB.ua повідомив керівник криворізького штабу Блоку Порошенка Андрій Жаботинський.

"Була черга з автомата, стріляли з іншого автомобіля, є постраждалі. На місці дуже швидко з'явилися озброєні хлопці з батальйону тероборони", - повідомив Жаботинський. Інших подробиць того, що сталося, він поки що не знає.

Окружком №33 розташований у будівлі міської прокуратури.

ОНОВЛЕННЯ 15.55. УВС Кривого Рогу повідомляє, що в "Шкоді" було двоє чоловіків, обидва поранені. Один з потерпілих був раніше судимий.

У місті оголошено план "Серена" для перехоплення коричневого Volkswagen Jetta, з якого стріляли по "Шкоді". "Ніякого стосунку до виборів ця подія на має", - повідомляє сайт УВС. Також вони запевняють, що найближчий окружком розташований за кілометр від місця подій, що спростовують очевидці.

Оновлення 17.59. Жаботинський повідомив, що в день голосування на 33 окрузі у Кривому Розі було помічено мікроавтобуси з "тітушками". Коли з ними спробували заговорити, вийшов старший, який показав посвідчення спостерігача від кандидата-мажоритарника Миколи Колесника.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram