ГоловнаСуспільствоПодії

Мерія Донецька відзвітувала про ситуацію в місті

З 17:00 до 22:50 понеділка обстрілу зазнав Київський район

Мерія Донецька відзвітувала про ситуацію в місті
Фото: 62.ua

Ніч у Донецьку минула без активних військових дій, однак станом на 10.00 від жителів Кіровського та Київського районів надходять повідомлення про те, що чутно звуки залпів із важких знарядь.

Про це повідомляється на сайті мерії міста.

Учора, 20 жовтня з 17:00 до 22:50 обстрілу зазнав Київський район. Унаслідок влучення снарядів повністю знищено приватний будинок №2 на вулиці Ковалевської, зруйновано будинки приватного сектору №58 на вулиці Злітній, №204 на вулиці Стратонавтів. Постраждав і багатоквартирний будинок 77 на Київському проспекті. Ступінь його пошкодження встановлюється. Крім того, один зі снарядів влучив у механічний цех №9 заводу "Точмаш", що призвело до займання.

Аварійні бригади ПАТ "Донецькміськгаз" локалізували аварії на розподільчих газопроводах, що виникли внаслідок артобстрілів у Куйбишевському районі на вул. Паскаля 10, Старопартизанській 11, Вахрушева 42, Морозова 15. У Київському районі на вул. Свєтлова 1 осколками пробито розподільний газопровід та припинено подачу газу до припинення активних бойових дій.

Системи життєзабезпечення міста працюють в штатному режимі.

Виробничо-технічний персонал ПАТ "Донецькміськгаз" отримав доступ в зону бойових дій для оцінки обсягів ремонтно-відновлювальних робіт на вул. Злітній і Стратонавтів поблизу аеропорту Донецька. Ведуться підготовчі роботи до подачі газу споживачам північних околиць Куйбишевського та Київського районів.

Енергетики відновили електропостачання 70 багатоповерхових будинків в районі шахти Горького, а також знеструмлених будинків у мікрорайоні Смолянка Куйбишевського району. Бригади ДТЕК "Донецькобленерго" і ДТЕК "ПЕМ-Енерговугілля" ремонтують і міняють лінії електропередачі, пошкоджені внаслідок бойових дій у Петровському, Київському, Куйбишевському районах.

Громадський транспорт працює і перевозить жителів міста. Через відсутність напруги в контактній мережі все ще не здійснюється рух трамваїв за маршрутами 3, 4, 5, 8, 16.

Нагадаємо, за останні кілька днів Донецьк постраждав від масованих обстрілів. Учора на території хімзаводу стався потужний вибух.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram