ГоловнаСуспільствоПодії

Російські війська вночі збираються штурмувати аеропорт Донецька, - комбат

Така інформація надійшла з трьох різних джерел

Російські війська вночі збираються штурмувати аеропорт Донецька, - комбат
Фото: EPA/UPG

На територію України з боку Росії через неконтрольовану українськими військами частину кордону зайшов 45-й полк ПДВ "Кубинка" з Підмосков'я і 137-й десантно-штурмової полк з Рязані.

Про це розповів командир добровольчого батальйону "ОУН" Борис Гуменюк, пише ТСН.ua.

За його даними, цієї ночі російські війська збираються штурмувати Донецький аеропорт.

"Добровольчі батальйони не так тісно взаємодіють зі штабом АТО і Генеральним штабом, як би хотілося. Однак кожний підрозділ має свою розвідку. До нас надійшла така інформація з трьох різних джерел. Одне з них перебуває на території Росії, друге - в "ДНР" і третім джерелом є українські спецслужби. Так чи інакше, з певною часткою ймовірності ця інформація підтверджується", - заявив командир батальйону "ОУН".

При цьому Борис Гуменюк додав, що візуально його військові не бачать якогось руху, адже батальйон перебуває за сім кілометрів від Донецького аеропорту.

"Ми пам'ятаємо, що трагедія під Іловайськом сталася саме 24 серпня, у День Незалежності України. Тому на сьогоднішню Покрову ми повинні бути особливо мобілізованими. Навіть якщо це буде холостий постріл з мого боку, то мобілізація зайвий раз не зашкодить. Але мені так здається, що це не холостий постріл", - сказав Гуменюк.

Нагадаємо, українські військові вже кілька місяців утримують Донецький аеропорт.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram