ГоловнаСуспільствоПодії

Обстріли Донецька не припиняються, є загиблий, - міськрада

Знищено ще два житлові будинки

Обстріли Донецька не припиняються, є загиблий, - міськрада
Фото: Кузьма Джунь

За станом на 18.00 у Донецьку зберігається напружена обстановка. У Петровському, Куйбишевському та Київському районах протягом всього дня не змовкають звуки потужних залпів і вибухів, повідомляє міська рада.

За попередніми даними, в результаті військових дій загинув один мирний житель, інформація щодо постраждалих ще уточнюється.

Після чергового артобстрілу повністю знищено житлові будинки №№32 і 80 на проспекті Колгоспному, а також пошкоджено будинок 66 на вулиці Крупської в Куйбишевському районі.

У Київському районі після влучення снаряда виникла пожежа в майстерні з виготовлення столярних виробів та корпусних меблів, розташованій за адресою вулиця Буслаєва, 30а.

Після артобстрілів у місті збільшилась кількість знеструмлених підстанцій. На вечір 9 жовтня без енергопостачання в Донецьку 47 підстанцій.

Нагадаємо, напередодні через обстріли в місті загинули п'ятеро людей, більш як 20 отримали поранення різного ступеня важкості. Терористи не полишають спроби захопити аеропорт, який українські військові утримують більш як чотири місяці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram