ГоловнаСуспільствоОсвіта

Цими вихідними в Києві зберуться рейтингові ВНЗ Західної Європи, США, Канади

Цими вихідними в Києві зберуться рейтингові ВНЗ Західної Європи, США, Канади
Фото: dec-edu.com

Цими вихідними в Києві зберуться представники близько 50 престижних університетів та освітніх концернів із Західної Європи, США і Канади.

Вони приїдуть для участі в єдиній в Україні спеціалізованій виставці вищої освіти за кордоном «ОСВІТНІЙ WEEKEND. Елітні вузи світу», організатором якої є міжнародне освітнє агентство DEC education - офіційний представник цих навчальних закладів в Україні.

На виставці також працюватиме консультаційний центр, де відвідувачі зможуть отримати експертну інформацію про всі аспекти отримання ступенів бакалавра та магістра за кордоном. Консультаційний центр - це особливість виставки «ОСВІТНІЙ WEEKEND. Елітні вузи світу»: фахівці DEC education допоможуть одразу чітко визначитися з напрямком, завданнями і подальшими діями, що зробить відвідування більш ефективним. Відвідувачі також матимуть можливість отримати консультацію психолога з питань адаптації студентів у новому культурному середовищі й інших аспектів, пов'язаних із тривалим навчанням за кордоном.

Для охочих ознайомитися із загальною інформацією про програми, умови вступу, вартість навчання, кар'єрні перспективи випускників представники університетів проведуть спеціальні семінари та презентації, які відбудуться паралельно з консультаціями і зустрічами.

«Ми запрошуємо на виставку сім'ї, які планують вступ до закордонних університети і влітку 2015-2017 рр., і найближчої зими, адже в багатьох західних ВНЗ навчання починається не тільки восени, а й у січні-лютому», - каже Наталя Тарченко, директор агентства DEC education. «Ця виставка, яку ми організовуємо вже 7 рік поспіль, служить стартовим майданчиком для здобуття якісної західної освіти. Сьогодні вона забезпечує нашій молоді серйозні кар'єрні перспективи і можливості, отримання колосального міжнародного досвіду, практичних професійних знань і навичок, які вона з успіхом зможе застосувати в Україні, будуючи нову, європейську державу і впроваджуючи в нашій країні високі стандарти ведення бізнесу і життя», - додає Наталя.

Організатори виставки напередодні основного заходу проводять спеціальний VIP-прийом, на який запрошують родини, які віддають перевагу комфортнішому формату спілкування з фахівцями та зарубіжними гостями - у спокої та затишку, без суєти великої виставки. Під час VIP-прийому батьки можуть особисто поспілкуватися з представниками десяти рейтингових університетів, а також із провідними експертами з вищої освіти за кордоном. Участь у прийомі платна, отримати запрошення можна в агентстві DEC education.

Виставка «ОСВІТНІЙ WEEKEND. Елітні вузи світу» проходитиме 11-12 жовтня в готелі Fairmont Grand Hotel (Київ, вул. Набережно-Хрещатицька, 1) з 12:00 до 17:00.

Вхід на захід безкоштовний, попередня онлайн-реєстрація на сайті DEC education.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram