ГоловнаСуспільствоЖиття

Міноборони спростовує інформацію про використання газу в донецькому аеропорту

Терористи використовували димові шашки

Міноборони спростовує інформацію про використання газу в донецькому аеропорту
Фото: www.62.ua/страница на Facebook Вячеслава Гуменного

Міністерство оборони України спростовує інформацію про використання бойовиками газу під час штурму донецького аеропорту. Про це повідомляється на сторінці Міноборони у Facebook.

"Міністерство оборони України неодноразово зверталося до громадськості з проханням не поширювати чутки або неперевірену інформацію. І знову просимо не робити цього! У соціальних мережах зараз поширюється інформація про використання терористами газу в Донецькому аеропорту. Насправді терористи використовували димові шашки, намагаючись під прикриттям диму прорватися до цього важливого стратегічного об'єкта", - сказано в повідомленні Міноборони.

У відомстві зазначають, що бійці АТО вміло відбивають атаки ворога, "далі демонструючи стійкість і незламний бойовий дух".

Раніше спікер штабу АТО Владислав Селезньов підтверджував, що ситуація в аеропорту напружена, цілий день тривають бої. За даними Селезньова, бойовики під прикриттям димових шашок зайняли перший поверх старого терміналу аеропорту, але бійці АТО проводять зачистку захоплених приміщень.

Нагадаємо, за даними президента України Петра Порошенка, за час АТО на Донбасі загинули 967 українських військовослужбовців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram