ГоловнаСуспільствоПодії

У зоні АТО тривають обстріли Щастя і Луганської ТЕС

У Маріуполі ситуація стабільна

У зоні АТО тривають обстріли Щастя і Луганської ТЕС
Фото: Макс Левин

Уранці в неділю, 28 вересня, бойовики активізували обстріли Щастя, траси Луганськ - Артемівськ і в передмістях Горлівки. Вибухи від мін лунають поблизу Луганської ТЕС. Про це повідомляє прес-центр АТО.

Вогневі напади здійснюються на околиці Дебальцевого, біля Донецького аеропорту і населеного пункту Піски, там українські військовослужбовці продовжують утримувати займані позиції.

Уранці бойовики активізували діяльність у районі траси Луганськ - Артемівськ, а також у передмістях Горлівки. У прикордонних районах діють диверсійно-розвідувальні групи бойовиків.

Ситуація в районі Маріуполя стабільна, за допомогою мережі блокпостів і опорних пунктів сили АТО забезпечують охорону та оборону цього приморського міста.

У прес-центрі також повідомили, що на блокпостах за минулу добу "серед наших військових безповоротних утрат немає", про кількість поранених не повідомляється.

Нагадаємо, напередодні губернатор Луганської області Геннадій Москаль надіслав телеграми місії ОБСЄ, Міністерству оборони Росії, послові Росії в Україні Михайлу Зурабову і контактній групі з урегулювання ситуації на Донбасі з проханням вплинути на бойовиків, щоб вони припинили обстріл позицій українських силовиків і виконували режим припинення вогню.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram